Interesse-grupper

Blixen Klub Karlslunde’s interessegrupper er spændende netværk, dannet på basis af medlemmernes interesser. Du kan, som medlem af Blixen Klub, melde dig til en eller flere interessegrupper og få ny inspiration og netværk.

Det er vigtigt at understrege, at disse grupper er født ud af Blixen Klub, men er selvstændige grupper, som drives af gruppemedlemmerne selv. Grupperne er kun for medlemmer af Blixen Klub Karlslunde.

Såfremt du har lyst til at melde dig ind i en eller flere interessegrupper, skal du kontakte tovholderen for gruppen, som vil sørge for, at du kommer på deltagerlisten og kan fortælle dig om de kommende aktiviteter og møder.

Har du selv lyst til at starte en undergruppe for Blixen Klub Karlslunde’s medlemmer, så tal med en fra styregruppen ved næste Blixen Klub møde og så finder vi ud af at sætte gruppen op.

Biografgruppe

Vi mødes 2. mandag i måneden om eftermiddagen, hvor vi ser en film og efterfølgende mødes til en kop kaffe eller lidt mad og diskuterer filmen. Vi bruger forskellige biografer og skiftes til at være ansvarlige for arrangementerne og vi er alle aktive om valg af film.  

Litteraturgruppe

Gruppen er for dig, der er glad for at læse og dele læseoplevelser med andre. Kontakt Alice, hvis du gerne vil være med,

Strik & snak

Gruppen er for strikkeglade medlemmer af Blixen Klub Karlslunde. Vi mødes tordage i de lige uger kl. 9:30 - 11:30, Karlslundehallen, lokalet på 1. sal. Vil du være med i gruppen, kontakt Bente. 

Ud i naturen

Gruppen er for jer med interesse for at opleve naturen og dele oplevelserne med klubbens andre gode medlemmer.
Der er ikke angivet noget sted

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.
GDPR

Google reCaptcha: Invalid site key.