Informationer

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål omkring klubben. Klik på det enkelte spørgsmål for at se svaret.

Hvis et mindre antal medlemmer har en fælles interesse, kan de selv mødes i andre sammenhænge end klubmøderne.

Grupperne er helt selvstyrende og fastlægger deres egne rutiner.

Hver gruppe bør have en tovholder, dvs. en person som nye interesserede kan henvende sig til, hvis de vil være med. Måske er det også tovholderen, der koordinerer aktiviteterne i gruppen.

Har du en ide til en interessegruppe, kan du give styregruppen besked, eller måske selv tage ordet på et møde og ‘sælge’ ideen.

Blixen Klub er et netværk for åbne, udadvendte kvinder, som har lyst til samvær og foredrag og udflugter. I praksis er det såmænd bare, at du har lyst til at tale med andre i pauserne.

Der betales 20 kr. pr. gang for deltagelse i møderne, hvor der vil være kaffe og the. Du indbetaler 200 kr. til foreningens konto, hvorefter du vil få udleveret et klippekort med 10 klip.

Du bedes medbringe dit eget krus.

Da alt er baseret på frivillig arbejdskraft, hjælper vi hinanden til møderne, og vi rydder op efter os selv.

Det kan du være med til, hvis du har lyst.

Der er arbejdsgrupper, som sørger for henholdsvis møderne og udflugter ud af huset.

Alle er velkomne til at komme med forslag til foredragsholdere eller steder, der kunne være interessant at besøge.

Måske kender du en, som kan holde et spændende indlæg på et møde ? Måske kan du selv gøre det ?

Foredragsholderne modtager klapsalver og et varmt håndtryk.

Du sender en mail via formularen i højre spalte af klubbens forside, så får du et medlemskort tilsendt, som du skal udfylde. Når du modtager bekræftelse om, at du kan blive medlem, skal du betale 200 kr. til klubbens konto, før du er medlem. Se retningslinjer og betaling ovenfor.

På grund af den aktuelle Covid-situation og vores fysiske rammer, ser vi os nødsaget til at begrænse medlemsantal til 45 personer. Interessen har været stor, og vi er nu 44 medlemmer. Du kan dog blive skrevet på venteliste, og du vil få besked, når der bliver en ledig plads.

Der bliver opkrævet kontingent hvert år i januar, og er det ikke indbetalt inden den 15. januar, går vi ud fra, at du ikke vil være med længere.

Hvis du ikke deltager i møder, eller vi på anden måde har hørt fra dig i 3 måneder, kontakter vi dig for at høre, om du ikke vil deltage mere.

Medlemskontingentet refunderes ikke, hvis du vælger at melde dig ud.

Blixen Klub Karlslunde har besluttet, at vi opkræver et medlemskontingent på 200 kr. årligt. Beløbet bedes betalt til:

Danske Bank
Konto 9570 – 13076189

Hvert år, senest den 15. januar, skal medlemsgebyret været betalt.

HUSK at skrive fornavn og telefon/mobil i tekstfeltet.

Såfremt du vælger ikke at indbetale medlemsgebyret inden 15. januar, formoder vi, at du ikke længere ønsker at deltage i Blixen Klub Karlslunde.

Vi vil dog ikke fravige reglen om, at hvis du ikke deltager i torsdagsmøderne i en længere periode, hvilket betyder max 4 måneder, vil vi eventuelt kontakte dig.

Der er ikke angivet noget sted

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.
GDPR

Google reCaptcha: Invalid site key.