2024-04-25 09:30

Pompeji

Vi får igen fornøjelsen af Kim Rongsted Kristiansen, lektor i engelsk, latin, fransk og kemi. Denne gang bliver vi ført tilbage til havnebyen Pompeji og hører, hvordan udbrud fra vulkanen Vesuv forandrede alting. Kim skriver således:

“I 79 kom Vesuv i et voldsomt udbrud, og egnen omkring vulkanen blev begravet under aske og lava. Da man mange århundreder senere begyndte at udgrave Pompeji og Herculaneum, fik man et enestående indblik i dagliglivet i antikkens byer. I foredraget kommer vi ind på de fund, man har gjort, og på hvad de fortæller om helt almindelige menneskers liv i romerriget. Foruden de to kendte byer, skal vi også besøge nogle af de luksusvillaer i området, hvor den romerske overklasse ferierede.”

Karlslundehallen

Kongens Enge 42, Karlslunde, Danmark

Praktik

Blixen Klub Karlslunde holder sine møder på 1. sal.

Kontakt os

Du er velkommen til at skrive til Blixen Klub ved at benytte den følgende formular. Når du sender formularen godkender du samtidig Blixen Klub's privatlivs-politik, som du kan finde her på websiden. Det er en forudsætning for, at vi kan registrere din henvendelse og vende tilbage til dig. Du vil høre fra os snarest muligt.
GDPR

Google reCaptcha: Invalid site key.